+40.374.02.93.13

DSC_3549-Ionuț-CĂLIN

Ionuț CĂLIN

Managing Partner

Ionuț este fondatorul și asociatul coordonator al societății de avocatură Călin & Asociații. Are o vastă experiență atât în soluționarea litigiilor, cât și în special în consultanța de afaceri din diferite domenii de practică, respectiv drept comercial, fuziuni și achiziții, drept fiscal și imobiliar. În ultimii ani, activitatea sa profesională s-a concentrat pe furnizarea de consultanță specializată pentru datele confidențiale ale companiilor de top, care operează în numeroase domenii precum industria medicală, informatică, industria alimentară, construcții, securitatea cibernetică, furnizorii de servicii financiare etc.

DSC_3492-Raluca-Ioana-CĂLBAZĂ

Raluca-Ioana CĂLBAZĂ

Partener

Raluca este partener la Călin & Asociații, alăturându-se echipei în 2014. Domeniile sale de expertiză se bazează în principal pe litigii civile, fuziuni și achiziții, implementarea GDPR și imobiliare. Ea s-a bucurat de numeroase succese în oferirea către clienți a unor servicii de cele mai înalte standarde, obținând soluții favorabile atât în fața instanțelor în cadrul dosarelor în care a asigurat reprezentarea, cât și în domeniul consultanței juridice în problemele de afaceri întâlnite de companii în chestiuni cotidiene, dar și prin implicarea în proiecte de achiziții, imobiliare și e-commerce. Vorbește fluent limba engleză.

DSC_3472-Mihai-Dragomir

Mihai DRAGOMIR

Coordonator Department Consultanta

Mihai are o experiență de peste 3 ani în domeniul IT și comunicații, activitatea sa constând în principal în elaborarea și revizuirea contractelor comerciale, a reglementărilor interne, a politicilor de confidențialitate, în conformitate cu prevederile legale relevante.Domeniile sale de competență includ, de asemenea, implementarea procedurilor GDPR și a legislației muncii, în funcție de activitatea specifică a fiecărui client. A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din București în 2013 și a obținut diploma de master în fiscalitate. Este fluent atât în limba engleză, cât și în franceză.

DSC_3557-Dan-Mitescu

Dan MITESCU

Coordonator Department Litigii

Dan este avocat specializat în domeniul dreptului civil și comercial. Expertiza sa include cele mai importante domenii de drept, cum ar fi reprezentarea clienților în fața instanțelor de judecată în litigii civile și comerciale, dreptul muncii, insolvență, executare silită și cereri incidentale etc. A absolvit Facultatea de Drept în 1997 și este membru al Baroului București din 2011.

mariabadea

Maria BADEA

Avocat Stagiar

Maria este proaspătă membră a Baroului din București și este avocat stagiar în departamentul de consultanță la SCA Călin și Asociații. A absolvit Facultatea de Drept la Universitatea din București în 2017, iar în 2018 a obținut diploma de Master în Dreptul Muncii, relații de muncă și Industriale din cadrul aceleiași facultăți. Vorbește limbile engleză și franceză.

DSC_3483-Cosmin-Gavril

Cosmin GAVRIL

Avocat Stagiar

Cosmin este proaspăt membru a Baroului din București și este avocat stagiar în departamentul de litigii la SCA Călin și Asociații. A absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași în 2017, iar în 2018 a obținut diploma de Master în Criminalistică din cadrul aceleiași facultăți. Vorbește fluent limba engleză.